Tervetuloa tutustumaan Nuori Espoo -leiriblogeihin!

Nuori Espoo -leiriblogien kautta voit kurkistaa millaisia leirejä espoolaislapsille ja -nuorille järjestetään Espoon kaupungin nuorisopalveluiden toimesta. Samalla voit tutustua tuleviin leireihin ja ohjaajiin tai käydä vaikka muistelemassa menneiden leirien meininkejä!

Ensimmäiset leiriblogit perustettiin ajankohtaisten leirikuulumisten kertomiseen leiriläisiltä vanhemmille ja tähänkin tarkoitukseen niitä edelleen käytetään. Lisäksi blogeja kirjoitettaessa pohditaan mitä nettiin kannattaa kirjoittaa ja millaisia kuvia voi ja saa julkaista itsestä ja muista.

Tervetuloa lukemaan :)

www.espoo.fi/nuoriespoo > Kivaa tekemistämaanantai 10. maaliskuuta 2014

Kesäesite 2014 on ilmestynyt!

Kesäesitteeseen on koottu espoolaisille lapsille ja nuorille suunnattu kesätoiminta, jota kaupungin liikunta- ja nuorisopalvelut, Espoon seurakunnat sekä paikalliset nuorisoyhdistykset ja -järjestöt tulevana kesänä tarjoavat. Esitteessä esitellään lyhyesti sekä suomen- että ruotsinkieliset lasten ja nuorten leirit, kurssit ja muut vastaavat kesätoiminnot.

Esite jaetaan alakouluissa viimeistään viikon 11 aikana, koska ensimmäiset kesätoimintojen hakuajat alkavat jo 12.3.2014.

Kesäesite löytyy sähköisenä täältä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti