Tervetuloa tutustumaan Nuori Espoo -leiriblogeihin!

Nuori Espoo -leiriblogien kautta voit kurkistaa millaisia leirejä espoolaislapsille ja -nuorille järjestetään Espoon kaupungin nuorisopalveluiden toimesta. Samalla voit tutustua tuleviin leireihin ja ohjaajiin tai käydä vaikka muistelemassa menneiden leirien meininkejä!

Ensimmäiset leiriblogit perustettiin ajankohtaisten leirikuulumisten kertomiseen leiriläisiltä vanhemmille ja tähänkin tarkoitukseen niitä edelleen käytetään. Lisäksi blogeja kirjoitettaessa pohditaan mitä nettiin kannattaa kirjoittaa ja millaisia kuvia voi ja saa julkaista itsestä ja muista.

Tervetuloa lukemaan :)

www.espoo.fi/nuoriespoo > Kivaa tekemistäkeskiviikko 18. maaliskuuta 2015

2015 LEIRIHAKU ON AUKI NYT!


Espoon nuorisopalveluissa on kesän suunnittelu jo kovassa vauhdissa. Kesäesite on ollut jaossa kouluissa viime viikolla ja leirihaku on nyt auki!


Tänä vuonna hakuaika on 11.3.-6.4. ja haku tapahtuu sähköisesti. Sähköinen leirihakulomake löytyy osoitteesta espoo.fi/nuoriespoo > leirit ja lomatoiminta. Hakulomakkeelle kirjaudutaan vahvaa tunnistautumista käyttäen ja hakulomakkeen tulee olla osallistujan huoltaja. Leirihaun voi tehdä myös kirjastossa! 

Mikäli kohtaatte haasteita leirihakemuksen täytössä, voitte ottaa yhteyttä Riikka Mykrään, p. 046 877 2754 tai Nuorten tieto- ja neuvontapiste yESBOxiin

Leirihaku koskee vain nuorisopalvelujen leirejä, lisäksi kesäesitteessä on paljon järjestöjen järjestämiä leirejä. Toivottavasti jokaiselle löytyy kesäesitteestä kivaa lomatekemistä!

Kesän leirin päivittävät blogiaan jo nyt kevään aikana, seurailkaahan ahkerasti miltä leirivalmistelut näyttävät ja kuulostavat!


Lisätiedot:

Riikka Mykrä
johtava nuorisonohjaaja
Leirit ja lomatoiminta
p. 046 877 2754

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti