Tervetuloa tutustumaan Nuori Espoo -leiriblogeihin!

Nuori Espoo -leiriblogien kautta voit kurkistaa millaisia leirejä espoolaislapsille ja -nuorille järjestetään Espoon kaupungin nuorisopalveluiden toimesta. Samalla voit tutustua tuleviin leireihin ja ohjaajiin tai käydä vaikka muistelemassa menneiden leirien meininkejä!

Ensimmäiset leiriblogit perustettiin ajankohtaisten leirikuulumisten kertomiseen leiriläisiltä vanhemmille ja tähänkin tarkoitukseen niitä edelleen käytetään. Lisäksi blogeja kirjoitettaessa pohditaan mitä nettiin kannattaa kirjoittaa ja millaisia kuvia voi ja saa julkaista itsestä ja muista.

Tervetuloa lukemaan :)

www.espoo.fi/nuoriespoo > Kivaa tekemistätiistai 2. kesäkuuta 2015

Leirit ovat pyörähtäneet käyntiin

Kesän ensimmäiset leirit, kurssit ja pajat ovat käynnistyneet. Kesäkuun ensimmäisellä viikolla nuorisopalvelujen leirejä on mm. Sierlan leirikeskuksessa Nummi-Pusulassa, Räyskälän leirikeskuksessa Lopella, Karatalossa ja Kalajärven nuorisotilalla, eli ihan täällä kotinurkilla ja onpahan porukkaa vaeltamassa myös Repoveden kansallispuistossa.
Meininkejä voi seurata blogeista :)

Jos leiri- tai muuta paikkaa ole vielä jostain syystä ehtinyt hommata, niin vielä ehtii! Joitakin paikkoja tulevien viikkojen leireille on vielä vapaana:

Katso tästä kesätoiminnan vapaat paikat ja ilmoittautumisohjeet

Mukavaa kesää!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti