Tervetuloa tutustumaan Nuori Espoo -leiriblogeihin!

Nuori Espoo -leiriblogien kautta voit kurkistaa millaisia leirejä espoolaislapsille ja -nuorille järjestetään Espoon kaupungin nuorisopalveluiden toimesta. Samalla voit tutustua tuleviin leireihin ja ohjaajiin tai käydä vaikka muistelemassa menneiden leirien meininkejä!

Ensimmäiset leiriblogit perustettiin ajankohtaisten leirikuulumisten kertomiseen leiriläisiltä vanhemmille ja tähänkin tarkoitukseen niitä edelleen käytetään. Lisäksi blogeja kirjoitettaessa pohditaan mitä nettiin kannattaa kirjoittaa ja millaisia kuvia voi ja saa julkaista itsestä ja muista.

Tervetuloa lukemaan :)

www.espoo.fi/nuoriespoo > Kivaa tekemistä


Loma-aikojen toiminnan vastaava

Tatu Törmänen


keskiviikko 1. maaliskuuta 2017

Haku nuorisopalvelujen kesätoimintoihin alkaa maanantaina 13.3.2017 


Espoon kaupungin nuorisopalvelut järjestää jälleen valtavasti kesätoimintaa erikäisille. Suurin osa paikoista täytetään tänä vuonna ilmoittautumisjärjestyksessä, joten kannattaa olla nopea!

Kesän tarjonta löytyy osoitteesta www.harrastushaku.fi. Hakutoiminnan avulla voit etsiä Harrastushausta tekemistä mm. paikan, teeman, hinnan, ajankohdan ja ikäryhmän mukaan. Nuorisopalvelujen toiminnat löytyvät hausta 6.3. alkaen myös hakusanalla NEkesä. 

Kesän leirit päivittävät blogiaan vähitellen ja kertovat miltä leirivalmistelut näyttävät ja kuulostavat.

Nuorisopalvelujen leirien lisäksi Harrastushaku.fi:sta löytyy paljon mm. eri järjestöjen järjestämiä leirejä. Toivottavasti jokaiselle löytyy kivaa lomatekemistä!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti