Tervetuloa tutustumaan Nuori Espoo -leiriblogeihin!

Nuori Espoo -leiriblogien kautta voit kurkistaa millaisia leirejä espoolaislapsille ja -nuorille järjestetään Espoon kaupungin nuorisopalveluiden toimesta. Samalla voit tutustua tuleviin leireihin ja ohjaajiin tai käydä vaikka muistelemassa menneiden leirien meininkejä!

Ensimmäiset leiriblogit perustettiin ajankohtaisten leirikuulumisten kertomiseen leiriläisiltä vanhemmille ja tähänkin tarkoitukseen niitä edelleen käytetään. Lisäksi blogeja kirjoitettaessa pohditaan mitä nettiin kannattaa kirjoittaa ja millaisia kuvia voi ja saa julkaista itsestä ja muista.

Tervetuloa lukemaan :)

www.espoo.fi/nuoriespoo > Kivaa tekemistäkeskiviikko 1. maaliskuuta 2017

Haku nuorisopalvelujen kesätoimintoihin alkaa maanantaina 13.3.2019 


Espoon kaupungin nuorisopalvelut järjestää jälleen valtavasti kesätoimintaa erikäisille. Suurin osa paikoista täytetään tänäkin vuonna ilmoittautumisjärjestyksessä, joten kannattaa olla nopea!

Löydät kesäleirimme, -kurssimme ja retkemme 11.3. alkaen osoitteesta ww.harrastushaku.fi, hakusanalla NEkesäKesän leirit päivittävät blogiaan vähitellen ja kertovat miltä leirivalmistelut näyttävät ja kuulostavat.

Nuorisopalvelujen leirien lisäksi Harrastushaku.fi:sta löytyy paljon mm. eri järjestöjen järjestämiä leirejä. Hakutoiminnan avulla voit etsiä tekemistä mm. paikan, teeman, hinnan, ajankohdan ja ikäryhmän mukaan. Toivottavasti jokaiselle löytyy kivaa lomatekemistä!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti